Pritts historie - Opbygning af et verdensomspændende mærke

1969

I 1969 Henkel opfandt verdens første limstift efter studier af læbestiftholderes "nemme opskruning" og bekvemmelighed. Siden da har limningsverden ikke været den samme - forbrugerne havde endelig fået en ren og bekvem metode til limning! Det er mere end 30 år siden, at den første "lim i rør" kom på markedet, og Henkel har solgt over 1 milliard limstifter i 121 lande, så Pritt fremstår som et virkeligt verdensomspænde mærke.

1971

Pritt Limstift kan fås i 38 lande.

 

1988

Lancering af Designstift.

1995

I 1995 opkøbte Henkel rollerforretningsområdet fra det tyske firma Pelikan. Under dets lederskab som verdens førende producent af klæbemidler udvidede Henkel sit rollersortiment yderligere til at omfatte nye, kompakte og ergonomiske former for design til korrektur og limning.

1999

I 1999bragte Henkel "tør" highlighting på markedet som den nyeste tilføjelse til Henkels rollersortiment. Denne unikke highlighter er ikke alene tør, men kan også udviskes.

Endvidere gjorde Henkel sit indtog på tapemarkedet med opfindelsen af den enhåndsbetjente taperulle.

2000

Mens andre trådte ind i det nye årtusind i STORT format, indledte Henkel år 2000 med introduktion af den mindste breddekorrekturrollerpen til korrektur af enkelttegn. Selv de mindste fejl kan løses hurtigt med blot et pennestrøg!

Pritts historie - Opbygning af et verdensomspændende mærke

2001

 Pritt er ikke blot et verdensomspændende mærke, for i marts 2001 lancerede bogstaveligt talt et "universomspændende" mærke! Den 17. marts 2001, præcis kl. 09:23, blev en Soyuz-raket opsendt fra Baikonur Cosmodome i Kazakhstan medførende en last af Pritt-produkter beregnet til Den Internationale Rumstation (ISS). Om bord afprøvede den russiske kosmonaut Yury Usachev, kommandør for ISS, personligt Pritt-produkterne. Efter hård daglig brug under vægtløshed og andre ekstreme rumforhold blev Pritt officielt tildelt det eksklusive segl "Rumsikker kvalitet".

2003

I 2003 lancerede Henkel nogle spændende nye produkter: PowerPritt kombinerer kraften af en universallim med den bekvemme form af en limstift.

No More Scissors er en klar tape med savtakkede kanter, så den nemt kan afrives med hånden. KidsArt er vores omfattende færdighedssortiment. Sidst, men ikke mindst vores nye refillroller (limning og korrektur): De er mindre, bedre og indeholder 17 % længere tape.

2005

Med introduktion af Comfort korrigeringsroller gør Pritt det muligt for forbrugeren også at korrigere sidelæns.
Og den konsekvente udvikling af rollersortimentet betaler sig:

Korrigeringsrolleren følger op på succesen med Pritt Compact limroller, vinder af innovationskonkurrencen "Årets produkt" (FVKK). Takket være dens enestående design har Pritt korrigeringsroller til sidelæns korrektur modtaget prisen "red dot design award 2005".

2009

Pritt introducerer sit sortiment af flydende lim, der fås i flasker på 40 g og 90 g. Den unikke form på flasken sikrer nem og præcis håndtering til alle former for håndværksmæssige og kunstneriske arbejder. Denne ergonomiske form og dens formel fri for opløsningsmidler gør denne lim ideel til børn. Til mindre børn udviklede Pritt et specielt Pony- og Piratsortiment.

Pritts historie - Opbygning af et verdensomspændende mærke

2010

Lancering af ECOmfort korrekturroller med skaller lavet af 89 % vedvarende materialer. Den blev tildelt 3. pladsen på Hannover Messen 2010 i form af prisen for Årets biobaserede materiale.
Det samme år afdækkede Pritt sit nye refillrollersortiment med midtvejs- og sideværts korrekturrollere fremstillet af ca. 50 % genbrugsplast.

2011

Pritt lancerer den nye “Best Pritt Stick Ever”, der takket være dens nye formel er jævnere og renere. Og allervigtigst: Lige så stærk som før!
Den er ideel til alle papir- og papprojekter inden for kunst og håndværk